Laatste Nieuws

WerkConsult binnen de Jeugdzorg

WerkConsult heeft sinds 2014 diverse consultancyopdrachten uitgevoerd binnen de Jeugdzorg. Vanuit de overtuiging dat ‘bewegen het begin van veranderen is’ is bewegen ook noodzakelijk met het oog op de grote (financiële) wijzigingen in het zorgstelsel.

Lees meer...

WerkConsult Projecten

Jongeren Interventie Team

WerkConsult versterkt het Jongeren Inteventie Team (JIT) van een jeugdzorginstelling met participatiecoaches.

Lees meer...

U bevindt zich in:

NIEUWS > Online oriëntatie voor WWB aanvragers

Online oriëntatie voor WWB aanvragers

Wachttijd WWB goed besteed met Basis-TrjcT van LDC. Een online oriëntatie tijdens de 'wachtperiode WWB'! Voordelen gemeente: weinig impact op uitvoering en automatisering, lage kosten!

Basis-TrjcT biedt een concrete invulling van de wachtperiode, of beter: de 'oriëntatieperiode'. Geen verloren weken! Aanvragers van een WWB-uitkering krijgen online meer zicht op zichzelf, hun competenties en interesses. En via de grootste database in Nederland, de unieke LDC-database, volgt een vertaling naar concrete mogelijkheden qua beroepen en opleidingen. Inclusief een doorvertaling naar meer dan 200.000 actuele vacatures. Zo komen aanvragers beter voorbereid terug voor de intake! Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze collegae van LDC, u kunt hen bereiken via 058-233 47 47 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

linkedin