Laatste Nieuws

WerkConsult binnen de Jeugdzorg

WerkConsult heeft sinds 2014 diverse consultancyopdrachten uitgevoerd binnen de Jeugdzorg. Vanuit de overtuiging dat ‘bewegen het begin van veranderen is’ is bewegen ook noodzakelijk met het oog op de grote (financiële) wijzigingen in het zorgstelsel.

Lees meer...

WerkConsult Projecten

Jongeren Interventie Team

WerkConsult versterkt het Jongeren Inteventie Team (JIT) van een jeugdzorginstelling met participatiecoaches.

Lees meer...

U bevindt zich in:

NIEUWS > LDC Basis-TrjcT voor gemeenten in de lucht

LDC Basis-TrjcT voor gemeenten in de lucht

Vanaf april 2012 wordt Basis-TrjcT door LDC uitgeleverd aan gemeenten!
Met Basis-TrjcT  oriënteren aanvragers van of mensen met een WWB-uitkering zich op de wereld en opleiding. Thuis en online. Gericht op zelfsturing is Basis-Trjct een actief oriëntatie instrument inclusief werkboek. De gemeenten krijgen de LDC database als kennisbank ter beschikking.

Basis-TrjcT is ontwikkeld vanuit de vraag van gemeenten (jonge) aanvragers van de WWB een instrument te bieden dat een concrete invulling kon geven tijdens de bekende 4 weken wachttijd. Zonder dat het impact had op de systemen van de gemeenten! Daarom loggen de cliënten online in bij LDC. Ook aan de gestelde criteria van zo min mogelijk impact voor de uitvoering én lage kosten is voldaan. Bij de ontwikkeling is nauwlettend naar (veel!) gemeenten geluisterd. Gemeenten kunnen Basis-TrjcT breed inzetten binnen hun 'doelgroepen'.

 

linkedin