Laatste Nieuws

WerkConsult binnen de Jeugdzorg

WerkConsult heeft sinds 2014 diverse consultancyopdrachten uitgevoerd binnen de Jeugdzorg. Vanuit de overtuiging dat ‘bewegen het begin van veranderen is’ is bewegen ook noodzakelijk met het oog op de grote (financiële) wijzigingen in het zorgstelsel.

Lees meer...

WerkConsult Projecten

Jongeren Interventie Team

WerkConsult versterkt het Jongeren Inteventie Team (JIT) van een jeugdzorginstelling met participatiecoaches.

Lees meer...

U bevindt zich in:

WerkConsult Projecten > Loopbaanbegeleiding en outplacement binnen Overheid

Loopbaanbegeleiding en outplacement binnen Overheid

Outplacement en begeleiding
WerkConsult werkt al ruim 15 jaar binnen de publieke sector. Het is dan ook niet raar dat partijen binnen deze sector die ons en onze werkwijzen kennen ons benaderd hebben. Waarvoor?

Als loopbaanbegeleider die ervoor zorgt dat mensen werken op de voor hen passende plekken; de overheid ervaart de vergrijzing en vreest de talentencrisis. En als outplacementpartner bij reorganisaties. Wij kennen de omgeving, de werkzaamheden, cultuur en zetten onze expertise in om ambtenaren zoveel mogelijk van Werk naar Werk te begeleiden.

Onze landelijk opererende LoopbaanWinkels werken met de database en online outplacementmodules van voormalig overheidsbedrijf LDC, begin 2011 overgenomen door WerkConsult. Zo verzorgen wij de begeleiding van ambtenaren die 'overtollig' zijn geworden en adviseren we opdrachtgevers inzake de te volgen koers. Indien gewenst worden hierbij partners van WerkConsult betrokken. Bij reorganisaties in de publieke sector werken we bijvoorbeeld regelmatig samen met Driessen_HRM, de HRM dienstverlener voor overheid, onderwijs, zorg en welzijn. Hoewel wij via de LoopbaanWinkel ook grote reorganisaties begeleiden is het voor u als publieke opdrachtgever ook mogelijk één of enkele medewerkers voor te dragen, opdat wij u een passend aanbod kunnen doen.

HOME

 

linkedin