Laatste Nieuws

WerkConsult binnen de Jeugdzorg

WerkConsult heeft sinds 2014 diverse consultancyopdrachten uitgevoerd binnen de Jeugdzorg. Vanuit de overtuiging dat ‘bewegen het begin van veranderen is’ is bewegen ook noodzakelijk met het oog op de grote (financiële) wijzigingen in het zorgstelsel.

Lees meer...

WerkConsult Projecten

Jongeren Interventie Team

WerkConsult versterkt het Jongeren Inteventie Team (JIT) van een jeugdzorginstelling met participatiecoaches.

Lees meer...

U bevindt zich in:

NIEUWS

WerkConsult binnen de Jeugdzorg

WerkConsult heeft sinds 2014 diverse consultancyopdrachten uitgevoerd binnen de Jeugdzorg. Vanuit de overtuiging dat ‘bewegen het begin van veranderen is’ is bewegen ook noodzakelijk met het oog op de grote (financiële) wijzigingen in het zorgstelsel.

Lees meer...
 

Proeftuin?

WerkConsult blijft vernieuwen. Wat kan beter? Samen met TNO kijken we of er concepten zijn om publieke sector en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Op het gebied van werk en opleiding. 

 

Samenwerking LDC

De samenwerking met LDC brengt allerlei online talentoplossingen nog dichterbij voor WerkConsult. Opdrachtgevers zijn blij dat dit soort moderne toepassingen door adviseurs van WerkConsult worden meegenomen. Online toegang tot alle beroepen en actuele vacatures in Nederland. En toegang tot diverse online testen. Altijd zinvol om te kijken of dit waarde toevoegt voor onze opdrachtgevers.

 

 

Foto Interesse Vragenlijst vernieuwd

De FIV van dochtermaatschapij LDC is een veel ingezette vragenlijst voor lager opgeleiden en kandidaten die het Nederlands niet goed beheersen. Door middel van beroepenfoto's kan de minder talige kandidaat op eenvoudige wijze aangeven waar zijn of haar interesse ligt.

Naast een score op beroepsrichtingen leidt de FIV ook tot scores op de zes Holland-menstypen.

Kent u de FIV nog niet? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of rechtstreeks met de collegae van LDC via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 058 - 233 47 47.iladres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Doorontwikkeling Basis-TrjcT

Basis-TrjcT, de online LDC oriëntatie op Werk en Opleiding voor WWB cliënten, wordt door steeds meer gemeenten gebruikt. Ook is er inmiddels een gebruikersplatform ingesteld waarbinnen de gemeenten kunnen aangeven hoe zij de verdere doorontwikkeling van Basis-TrjcT graag zien.

 

LDC Basis-TrjcT voor gemeenten in de lucht

Vanaf april 2012 wordt Basis-TrjcT door LDC uitgeleverd aan gemeenten!
Met Basis-TrjcT  oriënteren aanvragers van of mensen met een WWB-uitkering zich op de wereld en opleiding. Thuis en online. Gericht op zelfsturing is Basis-Trjct een actief oriëntatie instrument inclusief werkboek. De gemeenten krijgen de LDC database als kennisbank ter beschikking.

Lees meer...
 

LDC: online test op elementair niveau

Gemeenten tonen veel interesse in de online testen van dochtermaatschappij LDC. Mede vanwege de bezuinigingen vragen gemeenten zich af hoe online diensten het re-integratieproces kunnen versterken. Naast het in ontwikkeling zijnde Basis-TrjcT krijgt ook de Foto Interesse Vragenlijst (FIV) veel aandacht!

Lees meer...
 

Online oriëntatie voor WWB aanvragers

Wachttijd WWB goed besteed met Basis-TrjcT van LDC. Een online oriëntatie tijdens de 'wachtperiode WWB'! Voordelen gemeente: weinig impact op uitvoering en automatisering, lage kosten!

Lees meer...
 

Lancering Competentiemeter Gehandicaptenzorg

Dinsdag 7 juni lanceerde de StAG via onze dochtermaatschappij LDC de Competentiemeter Gehandicaptenzorg. 

Lees meer...
 

Nieuwe opleiding klantmanagers gemeenten

Regisseur doelmatigheid

De PHH Academie is gestart op 6 en 7 oktober 2011 samen met Hogeschool NOVI een nieuwe opleiding voor klantmanagers. De leergang is bedoeld voor werknemers in de sociale zekerheid die als professioneel klantmanager/regisseur bij de sociale dienst willen werken. Zij leren om in een regierol mensen aan de slag te helpen: professioneel, klantgericht en doelmatig.

Voor meer informatie: www.phh-academie.nl

 

Visie WerkConsult op overname LDC

Doelstelling Kabinet Rutte. De Comissie Bakker. Toekomstige Talentencrisis. De visie van WerkConsult op overname voormalig overheidsbedrijf LDC.

Lees meer...
 

WerkConsult jarig

Vandaag, de startdatum van de lente 2011, is de 15e verjaardag van WerkConsult. Anderhalf decennium actief als Specialist in Mens en Ontwkkeling!

 

 

 

WerkConsult neemt LDC over

WerkConsult neemt met ingang van 1 maart 2011 voormalig overheidsbedrijf LDC Business, gevestigd te Leeuwarden, over. De directeur/eigenaren van WerkConsult, Paul van Os en Maurice Vermunt spreken van een strategische stap.

Lees meer...
 

WerkConsult steunt Energy4All

Ook in 2010 steunt WerkConsult weer een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor Energy4All. Kinderen doodmoe geboren.

 


linkedin